Auto rijdt in op Harley Davidson: motorrijder overleden aan verwondingen, bestuurder blaast positief

Posted on

 © edp

Sint-Maria-Lierde –

Bij een zwaar ongeval op de Steenweg (N8), op honderd meter van het station van Sint-Maria-Lierde, is vrijdagavond een ernstig verkeersongeval gebeurd. Een motorrijder overleefde het niet. De aanrijder legde een positieve ademtest af.

Het ongeval gebeurde vrijdagavond rond 20 uur. Een auto en een motor reden allebei in de richting van Brakel toen de 39-jarige bestuurder van de wagen inreed op de voorliggende motor.

De 52-jarige motorrijder werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Hij liep een ernstig schedeltrauma op en overleed aan zijn verwondingen. Het parket van Oost-Vlaanderen stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeluk te onderzoeken. De N8 was de hele avond afgesloten tussen Nieuwe Wijk en Kleinendries.

Zowel de auto als de motorfiets werden in beslag genomen voor verder onderzoek. De bestuurder van de auto blies positief: zijn rijbewijs werd meteen voor 15 dagen ingetrokken.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.