Brand verwoest vier woningen in Chimay

Posted on

 ©  edp

In Chimay zijn bij een zware brand maandagnamiddag vier woningen in vlammen opgegaan. De brandweer bevestigt berichtgeving van RTL Info en Sudinfo daarover. Een vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht.

Bron: BELGA

Gisteren om 17:33

De brand brak uit in een chalet op het domaine du Vald’Oise, landelijk gelegen ten zuiden van het centrum van Chimay vlakbij de Franse grens. Het vuur verspreidde zich verder naar andere verblijven. 

De brandweer vroeg om versterking van verschillende kazernes om te vermijden dat het vuur zich nog verder zou verspreiden. De brand zou door een ongeluk zijn ontstaan.

Een vrouw raakte licht bevangen door de rook en werd naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de commerciële omroep RTL Info vangt het OCMW van Chimay drie van de vijf getroffen gezinnen op. Ze krijgen een tijdelijk onderkomen.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.