Burnley en Kompany incasseren eerste nederlaag op bezoek bij Watford

Posted on

 ©  ISOPIX

Vincent Kompany is vrijdagavond met Burnley in de ouverture van de derde speeldag in de Championship tegen een eerste nederlaag aangelopen. Op verplaatsing bij Watford delfden The Clarets met 1-0 het onderspit.

raheBron: BELGA

Gisteren om 23:47

Tom Cleverley (45’+2) ontpopte zich in de extra tijd van de eerste helft tot matchwinnaar bij de Hornets. Een rechtstreekse uitsluiting van Hassane Kamara zo’n tien minuten voor tijd kon de Clarets niet meer aan puntengewin helpen.

Samuel Bastien en Manuel Benson behoorden tot de basiself van Kompany. Christian Kabasele viel meteen na de rode kaart in aan de overkant.

Watford voert de rangschikking in de Engelse tweede klasse aan met 7 op 9. Burnley kampeert op de zesde plaats met 4 punten.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Instagram Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services