CEO Deutsche Telekom: “Imago van Duitsland als leverancier van kwaliteit is aan het afbrokkelen”

Posted on

Timotheus Höttges ©  EPA-EFE

Timotheus Höttges trekt in de krant Bild aan de alarmbel: volgens de CEO van de Duitse telecomreus Deutsche Telekom brokkelt de Duitse reputatie van kwaliteitslabel af.

jvhBron: Bild

Vandaag om 09:59

Volgens Höttges is de Duitse economie niet meer innovatief. “Duitsland doet het bijvoorbeeld slechter dan Griekenland als het gaat om het digitaliseren van overheidsdiensten”, klinkt het. “En in andere landen is er niet zoveel chaos op luchthavens als hier.”

Zijn conclusie: “Vanwege onze grote welvaart is er een zekere arrogantie bij ons binnengeslopen. We zijn zelfingenomen geworden. Maar zelfingenomen worden tijdens een crisis is fataal. We moeten onze vinger weer op de wonde leggen, en de claim waarmaken dat we koplopers zijn in wat we doen. Dan is succes niet te vermijden. Innovatie en investeringen zijn de sleutels.”

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Twitter Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.