Club Brugge informeert opnieuw bij Standard-middenvelder Nicolas Raskin

Posted on

 ©  BELGA

Na het mislopen van Jurgen Ekkelenkamp, die naar Antwerp trok, en met de kloof tussen vraag en aanbod voor Sander Berge bewandelt Club Brugge ook opnieuw de piste van Nicolas Raskin.

(dvd, thst)

Gisteren om 19:00

Blauw-zwart zat na afloop van vorig seizoen al achter de 21-jarige middenvelder van Standard, die een gesprek had met het bestuur, maar dat dossier viel stil. Nu informeerde het opnieuw, maar afwachten of het ook doorduwt en de speler en de Rouches kan overtuigen voor een transfer. Fergal Harkin, de nieuwe sportieve baas, gaf woensdag tijdens zijn voorstelling nog aan dat hij zowel Raskin als Selim Amallah koste wat kost wil houden. Om maar te zeggen dat er serieus wat boter bij de vis zal moeten, wil iemand hem toch nog weghalen.

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verification