Club Brugge kent straks zijn Champions League-tegenstanders, onze lezers hopen op weerzien met De Ketelaere

Posted on

 ©  BELGA

De Champions League-koorts stijgt bij Club Brugge: al vanaf vrijdag 26 augustus, een dag na de loting, kunnen abonnees zich verzekeren van tickets voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase. De loting vindt donderdagavond vanaf 18u plaats, onze lezers gaven alvast hun voorkeur.

Junior Verbeeke, Raf Hermans

Donderdag 25 augustus 2022 om 03:00

Nu al zeker: de ticketverkoop voor abonnees start op 26 augustus. Start Club Brugge op de eerste speeldag op 6 of 7 september met een thuismatch, dan krijgen abonnees voorrang van tot en met 30 augustus. Op 2 september start de verkoop van overgebleven abonnementen dan voor houders van de Club ID. Indien blauw-zwart eerst op verplaatsing speelt, loopt de voorrangsperiode tot en met 4 september. De overgebleven abonnement worden dan vanaf 9 september aan de man gebracht.

Club voorziet morgen een liveshow via Youtube en Facebook, met zes spelers en coach Carl Hoefkens: zij volgen de loting in het Belfius Basecamp. De UEFA maakt de kalender voor de groepsfase ten laatste tegen zaterdag bekend, en dus niet meteen na de loting.

Weerzien met CDK?

Onze lezers stemden alvast op hun ideale poule. Uit pot 1 is AC Milan met 28% de geprefereerde tegenstander. Niet onlogisch, want het zou een weerzien betekenen met chouchou Charles De Ketelaere, die deze zomer het Jan Breydelstadion inruilde voor San SIro. Ook Frankfurt (25%) vormt voor veel lezers een ideale tegenstander.

Uit pot twee krijgt Liverpool dan weer licht de voorkeur op Barcelona, terwijl Shakhtar Donetsk in poule 3 het net haalt van het Portugese Sporting.

De ideale poule voor Club (volgens onze lezer):

AC MilanLiverpoolShakhtar DonetskClub Brugge

Verdeling potten

– Pot 1 (reekshoofden) –

Real Madrid (Spa)

Frankfurt (Dui)

Manchester City (Eng)

AC Milan (Ita)

Bayern München (Dui)

Paris SG (Fra)

FC Porto (Por)

Ajax Amsterdam (Ned)

– Pot 2 –

Liverpool (Eng)

Chelsea (Eng)

Barcelona (Spa)

Juventus (Ita)

Atlético Madrid (Spa)

Sevilla FC (Spa)

RB Leipzig (Dui)

Tottenham (Eng)

– Pot 3 –

Dortmund (Dui)

RB Salzburg (Oos)

Shakhtar Donetsk (Oek)

Inter Milan (Ita)

Napoli (Ita)

Benfica (Por)

Sporting Lissabon (Por)

Leverkusen (Dui)

– Pot 4 –

Glasgow Rangers (Sch)

Dinamo Zagreb (Kro)

Marseille (Fra)

Kopenhagen (Den)

Club Brugge (Bel)

Celtic Glasgow (Sch)

Plzen (Tsj)

Maccabi Haïfa (Isr)

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Instagram Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services