Dat is dan donkerrood: Argentijnse verdediger trapt tegenstander na amper zeven minuten van het veld in bekerfinale

Posted on

Het gespreksonderwerp in Argentinië na de bekerfinale tussen Agropecuario Argentino en Boca Juniors: een donkerrode kaart. De Argentijnse verdediger Milton Leyendeker (24) van Agropecuario trapte Exequiel Zeballos van Boca Juniors al na zeven minuten van het veld.

Jonas Withouck

Gisteren om 14:34

De scheidsrechter gaf eerst slechts een gele kaart aan Leyendeker, maar na tussenkomst van de VAR werd het toch rood. Meer dan terecht. Er hangt Leyendeker wellicht een zware schorsing boven het hoofd. Zeballos, het slachtoffer, moest het veld geblesseerd verlaten. Boca Juniors won de bekerfinale uiteindelijk met 0-1.

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verification