Dries Mertens bedankt Napels voor afscheidsbanners in stad: “Veel succes in het nieuwe seizoen”

Posted on

Dat Dries Mertens voor altijd tot de absolute clublegendes van Napoli zal behoren, werd vrijdag nog maar eens duidelijk met afscheidsbanners die zijn opgehangen in de Italiaanse stad met het opschrift “Dag Ciro, Napoli houdt van je”.

Bron: BELGA

Gisteren om 19:29

Het tafereel was de 35-jarige aanvaller uiteraard niet ontgaan en de clubtopschutter aller tijden plaatste dan ook samen met het beeldmateriaal een dankwoord op Instagram. “Ik zal nooit wennen aan de blijk van genegenheid van de Napolitaanse fans. Dit initiatief heeft in het bijzonder indruk op mij nagelaten en mij trots gemaakt. Hartelijk bedankt en veel succes in het nieuwe seizoen.”

Mertens trok recent na negen fantastische jaren bij Napoli de deur achter zich dicht omwille van het uitblijven van een akkoord omtrent een contractverlenging. Hij vervolgt zijn carrière komend seizoen bij de Turkse topclub Galatasaray.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Instagram Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services