Eden Hazard gaat met handen in zijn zakken medaille ophalen, Ancelotti gunt hem geen minuut in Europese Supercup

Posted on

Hazard staat als een figurant op de tweede rij. Alle hoop op een belangrijk seizoen bij Real Madrid werd meteen de kop ingedrukt.  ©  AP

Eden Hazard begon zijn vierde seizoen bij Real Madrid met goede moed en hoop, maar na de eerste wedstrijd met inzet pakken er opnieuw donkere wolken samen rond de ooit dartele Belgische aanvaller. Terwijl trainer Carlo Ancelotti in de Europese Supercup tegen Frankfurt vijf wissels doorvoerde, onder wie beide flankaanvallers Vinicius Jr. en Valverde, bleef Hazard doodleuk op de bank. Opnieuw een start in mineur.

Michael Van Damme

Gisteren om 23:33

Een trieste statistiek blijft overeind: ook in zijn vierde “finale” bij Real Madrid kreeg Eden Hazard nul speelminuten. De beelden van Hazard na de met 2-0-gewonnen wedstrijd tegen Frankfurt, die als een figurant in trainingsbroek tussen zijn vierende ploegmakkers slofte, boden een trieste aanblik. Toen hij zijn medaille ging ophalen, deed hij dat letterlijk met de handen in de zakken.

Nog een opvallende statistiek:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

 ©  AFP

 ©  AFP

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verification