Joachim Van Damme mag alweer vertrekken bij Standard

Posted on

 ©  BELGA

Thomas Standaert

Vandaag om 03:00

Het avontuur van Joachim Van Damme (31) bij Standard lijkt er een van korte duur te worden. De mondige middenvelder werd in januari door het vorige bestuur voor een half miljoen weggekocht bij KV Mechelen als nieuwe sterkhouder voor het Luikse middenveld, maar mag een halfjaar later dus alweer beschikken van het nieuwe bestuur.

Van Damme maakte tijdens de voorbereiding nochtans een scherpe indruk, maar past door zijn specifieke profiel niet langer binnen de nieuwe voetbalfilosofie van de Rouches. Onder de sportieve tandem Deila-Harkin wil Standard voluit de kaart trekken van de kleine, mobiele middenvelders à la Nicolas Raskin. Van Damme heeft nog een contract tot 2024 en gaat op zoek naar een club die hem wil huren. Een paar clubs uit 1A en 1B tonen interesse. Naast Van Damme zoekt Standard ook al zeker een oplossing voor Avenatti en Sissako en zullen er nog andere spelers mogen/moeten vertrekken om budget vrij te maken voor versterkingen.

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verification