Officieel: Anderlecht strikt Barcelona-linksback Moussa N’Diaye

Posted on

Na het vertrek van Sergio Gomez naar Manchester City kan Anderlecht nog een extra linkspoot achterin gebruiken. Het heeft daarom Moussa N’Diaye (20) vastgelegd. Het dossier van Joshua Zirkzee is complexer.

dvd,jug

Donderdag 25 augustus 2022 om 14:33

N’Diaye is een Senegalese linksback die ook centraal uit de voeten kan en uitkomt voor de B-ploeg van FC Barcelona, waar hij samenspeelde met Club Brugge-spits Ferran Jutgla. Ook Club had interesse in N’Diaye maar het was paars-wit dat de forcing voerde en de deal donderdag officieel maakte.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Hij tekent een contract voor drie seizoenen bij paars-wit”, stelt Anderlecht. “Moussa is een 20-jarige Senegalees die zowel op linksachter als centraal achterin uit de voeten kan. Hij werd gevormd in de Aspire Academy voor hij in de zomer van 2020 zijn opleiding voortzette bij de U19 van FC Barcelona. Moussa combineert snelheid en gezonde agressiviteit met een goede technische bagage. Hij zal bij RSC Anderlecht met het rugnummer 5 spelen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zirkzee naar Bologna?

Een complexer dossier is dat van Joshua Zirkzee (21). De Bayern-spits is gecharmeerd door Anderlecht, maar andere clubs proberen hem te verleiden. Naast Stuttgart sprong nu ook Bologna in de dans en de Italianen lijken vastberaden hun slag thuis te halen.

Tot slot is er bij paars-wit ook interesse voor Anouar Aït El Hadj (20). Die bood zijn excuses aan omdat hij weigerde met de U23 te spelen en Anderlecht wil hem ook rehabiliteren, maar onder meer Rayo Valle­cano, Vitesse, Bordeaux en Burnley lonken naar zijn diensten.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Instagram Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services