Per krat of zelfs gestapeld op een steekkar: dit is het populairste bier op de Pukkelpop-camping

Posted on

Wij testten de nieuwste varianten van Cara uit nog voor Pukkelpop zijn tenten opstelde op de wei in Kiewit.

Kiewit –

Ook voor Colruyt is Pukkelpop een topper. Veruit het meest gespotte bier op en rond de camping is Cara Pils. “Goedkoop”, klinkt het. En blijkbaar ook nog lauw goed te drinken.

Geert Houben

Donderdag 18 augustus 2022 om 18:39

De steekkarren met Cara Pils zijn op de camping en op de Kempische Steenweg amper te tellen. “Mijn mama heeft Stella moeten kopen, omdat het op was in de Colruyt”, zucht Jutta Hansen uit Munsterbilzen. Jelle Gerits (17), Jooren Hendrikx (17) en Matijs Gielen (18) uit Zutendaal waren er wel op tijd bij. “Wij hebben twaalf trays van 24 pinten bij die we met nog enkele vrienden zullen opdrinken. Het is lekker en niet duur.” Hoe ze dat koel gaan houden gedurende vier dagen? “We hebben koelboxen bij met ijs. Daarmee moet het lukken”, zeggen de heren die hun kar nog volstapelen met cola, limonade, chips en nootjes.

Jelle Gerits (17), Jooren Hendrikx (17) en Matijs Gielen (18) uit Zutendaal waren er wel op tijd bij. “Wij hebben twaalf trays van 24 pinten bij die we met nog enkele vrienden zullen opdrinken. Het is lekker en niet duur.” ©  SD

De Colruyt in Zonhoven heeft een ‘Festivalroute’ ingericht langs de producten die festivalgangers nodig hebben. Er staat ook een enorme voorraad Cara Pils klaar.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Tiktok Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services.