Shinji Kagawa heeft verklaring voor mindere prestaties: “Echt zwaar in dit weer”

Posted on

Na zijn bleke prestatie in Kortrijk begon Shinji Kagawa (33) op de bank bij STVV, maar door de enkelblessure van landgenoot Hayashi moest hij nog voor de rust opdraven.

Ondanks zijn tonnen ervaring kon de Japanse vedette zich niet meteen een wedstrijd voor de geest halen waarin hij nog zo had afgezien van de hitte. “Het was echt zwaar om in dit weer te voetballen”, pufte hij. “Maar dat gold ook voor Anderlecht. Ik wil de warmte dus zeker niet als excuus inroepen voor dit slechte resultaat. Als je met 0-3 verliest in eigen­ huis, heb je niet veel te zeggen.”

Andermaal bleek het voor STVV o zo moeilijk om in de zone van de waarheid te geraken. De roep om een grote en balvaste spits klinkt zo met de dag luider. “Dat zou ons meer opties kunnen geven”, zei Kagawa. “Maar het is te goedkoop om het daarop te steken dat we zo weinig gevaar creëerden. We hebben voldoende kwaliteit in huis, ik heb vertrouwen in mijn ­medespelers. We moeten gewoon een andere oplossing bedenken om ons aanvalsspel te verbeteren.”(pivan)

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Instagram Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services