Trucker dood teruggevonden naast zijn vrachtwagen in Waaslandhaven

Posted on

Beveren –

Woensdagvoormiddag werd rond 11 uur het lichaam teruggevonden van een vrachtwagenchauffeur op de terreinen van de Luiknatie aan de Nicolaasstraat in de Waaslandhaven.

Pieter Van Hecke

Gisteren om 15:11

De man werd dood aangetroffen op de grond naast zijn truck. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en zij hebben nog een poging ondernomen om de man te reanimeren, maar alle hulp kwam te laat. Het parket is een onderzoek gestart naar de omstandigheden waarin de trucker overleden is. Een verdacht overlijden wordt door het parket momenteel niet uitgesloten, maar bronnen binnen Luiknatie betwisten dit.

De trucker zou naar verluidt bij het lossen van zijn lading voor de ogen van een personeelslid van Luiknatie dood neergevallen zijn. Allicht betreft het geen werknemer van Luiknatie of Waaslandhaven, het zou gaan om een personeelslid van een externe transportfirma.

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Facebook Verified Badge