Voor 762 euro huur per maand kun je wonen in het geboortehuis van Johan Cruijff, maar voor de rust moet je het niet doen

Posted on

Het Amsterdamse huis waar Johan Cruijff in 1947 geboren is en twaalf jaar woonde, staat te huur. Voor 762 euro per maand kun je wonen waar de legendarische Nederlandse voetballer zijn eerste balletjes trapte. De toekomstige bewoners moeten er wel tegen kunnen dat er geregeld fans van over de hele wereld naar het huis komen en dat er foto’s en teksten over Cruijff tegen de ramen plakken. Die mogen niet verwijderd worden.

Michael Van Damme

Gisteren om 22:08

Het huis was vroeger een groentewinkel, uitgebaat door de ouders van Johan Cruijff. De succesvolle Nederlandse voetballer en coach van onder meer Ajax en FC Barcelona overleed in 2016.

Wil je in het voetbalheiligdom wonen, dan heb je nog één dag om je kandidaat te stellen via de advertentie van Ymere.

Feyenoord-fans kunnen zich beter onthouden, want een reporter van De Telegraaf ging met buurtbewoners praten. Een van hen zei: “Als er een Feyenoorder in komt wonen, gooi ik een brandbom naar binnen.”

Jasaseosmm.com Smm Panel is het beste en goedkoopste smm-wederverkoperpaneel voor instant Instagram-likes en volgers, Buy Verification Badge, YouTube-views en abonnees, TikTok-volgers, telegramservices en vele andere smm-services. telegram en vele andere smm-diensten.Buy Twitter Verification