Wéér geen zege voor Vincent Kompany ondanks 71% balbezit: Burnley geeft voorsprong van twee goals weg en pakt 3 op 12

Posted on

 ©  ISOPIX

Vincent Kompany en Burnley hebben zaterdag na een doelpuntrijk duel tegen Blackpool op de vijfde speeldag van het Championship, de Engelse tweede klasse, voor een vierde keer op rij niet kunnen winnen. Na het laatste fluitsignaal gaf het scorebord 3-3 aan, hoewel Burnley met ruim een kwartier te gaan nog twee goals voorsprong had.

Sam VarewyckBron: BELGA

Gisteren om 18:22

Halverwege leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Clarets, die de kleedkamers in gingen met een 3-1 tussenstand. Brownhill (3.) en Tella (11. en 33.) scoorden voor de thuisploeg, Corbeanu (21.) prikte tussendoor tegen. In de tweede helft knokten de bezoekers volledig terug door toedoen van Lavery (74.) en Yates (77.). Beide teams verloren in het slot een speler met een rechtstreekse rode kaart. Manuel Benson werd pas in de laatste minuut van de reguliere speeltijd in de strijd gegooid door Kompany.

Burnley trapte af met een zege, maar moest nadien genoegen nemen met drie gelijke spelen en een nederlaag. Met 6 op 15 kampeert het momenteel op de vijftiende plaats in de algemene rangschikking.

Jasaseosmm.com Smm Panel is the best and cheapest smm reseller panel Buy Instagram Verification for instant Instagram likes and followers, Buy Verification Badge, Youtube views and subscribers, TikTok followers, telegram services, and many other smm services. telegram, and many other smm services